Oblečení s vtipným popiskem dostane každého Krása & móda, Móda

Zjistili jste, že na jarní a letní období budete potřebovat doplnit zásoby ve svém šatníku? Že už vaše trička a mikiny nejsou to, co bývaly? Nejste z těch, kteří si potrpí na tom, aby na každém kusu oblečení byla dravá šelma, tři pruhy nebo logo s fajfkou? Jestli přímo nelpíte na těchto značkách, tak pro vás máme tip, kterým zaručeně každého dostanete a lidé na ulici se budou ohlížet. Letošním hitem totiž je oblečení s vtipnými potisky.

triko
ilustrační foto: bastard.cz

Základem je samozřejmě tričko

Ať už pro pány nebo pro dámy, základem oblečení je samozřejmě tričko. Jestli se chcete stát opravdovým originálem, neváhejte si koupit originální trička. Ta mohou mít v dnešní době opravdu velké množství podob, ať už jsou tvořené jen vtipnými nápisy, obrázky nebo kombinací obrázků a nápisů. Co třeba vyzkoušet pandu, která cvičí jógu, nebo najít kočičku v hadovi, zjistit, jak vypadá Velký Vůz, poznat Chame-lemona a mnohé další. To všechno jsou motivy na originální trička.

Nezapomínejte ani na mikinu

Zapomínat bychom neměli ani na mikinu, kterou jistě často unosíte v mnoha jarních dnech a také v mnoha letních večerech. Ani tady není výběr rozhodně malý. Na rozdíl od triček si v mnoha případech můžete dokonce zvolit, jestli chcete provedení s kapucí nebo bez ní. A vtipné oblečení nemusíte vybírat jen pro sebe, ale myslet můžete i na ostatní. Originální mikiny potěší každého.

Nezapomínejte ani na doplňky

A k novému oblečení byste neměli zapomínat ani na vhodný výběr doplňků, konkrétně máme na mysli šperky. Jestli už se rozhodnete pro vtipná trička, tak jsou vhodné takové šperky, které s nimi budou ladit a nebudou na sebe zbytečně strhávat pozornost, ale jen skvěle podtrhnou vaši osobnost. Jestli můžeme doporučit, kupte si ocelové šperky, samozřejmě z kvalitní chirurgické oceli.